Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.08.2012.

18:03

Bordo desetkovan na Zvezdu

Odlična partija Crvene zvezde u prvom meču sa Bordoom neće biti jedini adut crveno-belih pred revanš.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Francuski klub, koji je na Marakani pokazao da po snazi nije ni blizu Rena, od kojeg je Zvezda ispala prošle sezone, biće u revanšu desetkovan.

Iz ekipe je već u ponedeljak otišao Mikael Sijani, snažni štoper, a broj povreda raste iz dana u dan. Fahid Ben Halfala i Benua Tremolinas, koji su bili starteri u Beogradu, verovatno neće igrati.

Oni se tako pridružuju spisku povređenih na kojem su već David Belion, Abdu Traore, Andre Bijogo Poko i Matje Šalme, koji nisu igrali ni u Beogradu.

U poslednje vreme sa povredama su se mučili i Žisi i Obranijak, dok Jaroslav Plašil u Beogradu nije igrao, a u Parizu je nastupio tek u finišu meča.

Pregovori čelnika Bordoa sa Laciom oko Sijanija završeni su neuspešno po Francuze, koji su hteli da zadrže štopera do meča sa Zvezdom, ali je on već u ponedeljak predstavljen u Rimu.

Utakmica Žironden Bordo – Crvena zvezda igra se u četvrtak od 20.30 na stadionu Šaban Delmas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu