Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.08.2012.

13:42

Prosinečki: Očekujem dobru igru

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je tim spreman za duel sa kiparskom Omonijom u trećem kolu kvalifkacija za Ligu Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prosinečki je, takođe, istakao i da očekuje dobru igru, uz podršku navijača u četvrtak na „Marakani“ od 20.30.

„Ako budu trčali i igrali agresivno na loptu, verujem da ćemo pobediti. U prednosti smo jer imamo dve takmičarske utakmice iza nas, a njima će to biti prva ove sezone“, rekao je Prosinečki.

Crvena zvezda je u drugom kolu kvalifkacija pobedila beloruski Naftan u gostima sa 4:3, a potom u Beogradu igrala nerešeno 3:3. Tokom revanš utakmice veliki deo navijača je zvižducima i skandiranjem: „Uprava napolje!“ izrazio nezadovoljstvo igrom ’crveno-belih’.

Koliko god da je neki ljudi osporavaju, ovo je veoma talentovana ekipa kojoj još malo treba da dođe do onoga što ja želim“, istakao je Prosinečki, „Kroz ovih sedam dana smo osvežili ekipu. Spremni smo za duel sa Omonijom koja je kvalitetna i ima puno stranaca. Očekujem podršku navijača i veujem da ćemo odigrati dobro“.

Prosinečki je rekao da je posle revanš utakmice sa Naftanom razgovarao sa igračima o problemima u igri.

Mislim da smo fizički spremni, ono je bio psihološki pad i puno smo razgovarali o tome. Treba verovati u ovu ekipu. Igrači treba da budu rastereceni i veruju u sebe“, rekao je Prosinečki.

Prosinečki je dodao da će igračima konačan sastav tima saopštiti posle treninga u utorak uveče, kao i da je odbrambeni fudbaler Milan Jovanović spreman da igra, dok to još nije slučaj sa napadačem Elijem Babaljem.

Fudbaler sredine terena Miloš Dimitrijević reako je da igrači Zvezde žele da poprave utisak iz prethodnih utakmica.

Nedostajala nam je agresivnost, ali mislim da to sada neće biti slučaj. Poštujemo protivnika, međutim, idemo na pobedu“, rekao je Dimitrijević.

Portparol beogradskog kluba Marko Nikolovski rekao je da je do sada prodato 20.000 ulaznica za utakmicu, računajući i sezonske karte.

Revanš meč igra se narednog četvrtka u Nikoziji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu