Nova vest
Fudbal

Petak, 15.06.2012.

18:19

Šuler na korak od Partizana

Reprezentativac Slovenije Marko Šuler sve je bliži dolasku u Partizan, čime bi se konačno završila potraga "crno-belih" za novim štoperom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Iako je srpski šampion poslednjih nedelja aktivno pregovarao i oko dolaska Bugarina Nikolaja Bodurova, izgleda da će odbranu ipak da pojača Slovenac.

Doskorašnji fudbaler Genta trebalo bi već iza nedelje da stigne u Beograd na finalizaciju pregovora i medicinske preglede, posle čega bi potpisao ugovor i priključio se ekipi Vladimira Vermezovića na pripremama na Tari.

Partizan je želeo da u odbrani upari bugarske reprezentativce Ivanova i Bodurova, ali "crno-beli" očigledno nisu uspeli da se dogovore sa Liteksom oko obeštećenja, pošto Bugari nisu želeli da suspte cenu ispod 600.000 evra.

Šuler će u Partizan stići kao slobodan igrač, pošto mu je istakao ugovor sa belgijskom ekipom. Pošto se očekuje da u subotu ugovor potpiše napadač Filip Knežević, dolaskom Šulera Partizan bi kompletirao tim za sledeću sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu