Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.05.2012.

08:07

Žurnal: Miloš Ninković u Zvezdi

Reprezentativac Srbije Miloš Ninković trebalo bi da tokom leta pojača Crvenu zvezdu, tvrdi "Sportski žurnal".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Član kijevskog Dinama Ninković je već nekoliko prelaznih rokova subjekat glasina oko dolaska na "Marakanu", ali do sada nije bilo dogovora.

Kako prenosi "Žurnal", trener Zvezde Robert Prosinečki i čelnici kluba navodno su postigli dogovor sa Ninkovićem i samo se čeka zvanična potvrda "crveno-belih".

Iskusni vezista je u drugom planu kod trenera Dinama Jurija Sjomina, ali je prethodne sezone bio uporan i izborio se za solidnu minutažu u Kijevu.

Prosinečki i Ninković su se navodno nekoliko puta sastali u poslednjih desetak dana, tvrdi "Žurnal", a mladi stručnjak poručio mu je da planira da mu dodeli ključnu ulogu u pohodu na titulu u Srbiji i plasman u Ligu Evrope.

Svi prethodni pokušaji da ga Zvezda angažuje propali su prvenstveno zbog Ninkovićeve želje da ostane u Ukrajini, a pitanje je i koliko je Zvezda sposobna da finansijski isprati njegove zahteve.

Takođe, čelnici "crveno-belih" su pre nekoliko meseci istakli da više neće pozajmljivati tuđe fudbalere, pa je pitanje zašto bi Ninković, koji ima još godinu dana veoma jakog ugovora sa Ukrajincima, bio izuzetak.

Međutim, dovođenjem Ninkovića Zvezda bi dobila konkretno pojačanje u veznom redu za predstojeću sezonu, a verovatno bi izgubila i interesovanje za bivšeg kapitena Nenada Milijaša, koji bi se na Marakanu vratio samo u slučaju izuzetno povoljnih uslova po tim iz Ljutice Bogdana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu