Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.04.2012.

09:13

Kleo: Voleo bih opet u Partizan

Bivši fudbaler Partizana Kleverson Gabrijel Kordova Kleo rekao je da bi voleo da se jednog dana vrati među ‘crno-bele’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kleo je redove šampiona napustio pre godinu dana, kada je prešao u kineski Gvangžu, za koji je pružao odlične partije dok nije doživeo povredu, a sada se ponovo vraća u formu.

Voleo bih da ponovo zaigram za Partizan. Ipak, ovde imam ugovor na još dve i po godine i ko zna šta će biti posle toga, možda ‘crno-belima’ neću biti u planovima. Ali, srcem i dušom sam i dalje u Humskoj, znam svaku vest iz Partizana”, naglasio je Kleo.

Posle šestomesečne pauze zbog povrede, kada se čak pričalo da je stanje toliko ozbiljno da bi mogao da završi karijeru, Brazilac se vratio u tim Gvangžua i na devet utakmica, na dva fronta, za sada postigao četiri pogotka.

Samo kada je povreda prošlost, sve je dobro. Nikad nisam imao toliku pauzu da nisam mogao da treniram, igram, problem je bio sa tetivom kolena koja me je izdala posle niza sitnijih povreda. Vraća mi se polako samopouzdanje, posle tolikog bolovanja svaki pogodak i odigrana utakmica mi mnogo znače”, naglasio je Brazilac, koji ima i srpski pasoš.

Kleo je jedan gol postigao za Gvangžu u prvenstvu, a tri u azijskoj Ligi šampiona.

Vidite po golovima da se to iskustvo sa Partizanom i te kako isplatilo. Verujem da ćemo u prvenstvu odbraniti titulu, ali je Liga šampiona velika želja svih. Najvrednije takmičenje u Aziji je jako važno ljudima iz kluba, ali i navijačima, stadion je uvek pun, videćemo dokle ćemo stići”, rekao je Kleo.

Nedavno se u Kini Kleu pridružio bivši trener Aleksandar Stanojević, koji je preuzeo vođenje Dalijen Aerbinu.

Presrećan sam što je Sale tu. Čuli smo se čim je došao, pričao sam mu o fudbalu u Kini, o zemlji, da makar pokušam da mu olakšam adaptaciju. Prošlog vikenda je zabeležio prvu pobedu i odmah sam mu poslao poruku, čuli smo se. Mnogo mi je drag, a znam i da sam ja njemu, tako da držim palčeve da ovde uspe. A, siguran sam da hoće, jer je veliki radnik, odličan trener, iako Dalijen nema neku naročito jaku ekipu. Samo kad se privikne na novu sredinu, Stanojević će pokazati šta sve zna”, istakao je bivši igrač Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu