Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.03.2012.

13:28

Albert Nađ: Svaki napad je za osudu

Koordinator za sportska pitanja fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ osudio je napad na mladog igrača Lazara Markovića.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Nađ je istakao da je potpuno nebitno da li je Marković odgurnut ili je dobio šamar posle utakmice sa Slobodom, jer je to u svakom slučaju nedopustivo.

"Mogao bih o tome detaljnije da pričam da sam bio u centru dešavanja, ali nisam. Verujem u ono što mi je Lazar rekao, a to je da nije bilo udaranja. Međutim, potpuno je svejedno, jer je to u svakom slučaju neprimereno i za osudu", rekao je Nađ.

On je dodao da su dva neočekivana remija na početku prolećnog dela prvenstva donekle uzdrmala ekipu.

"Nije svejedno kada u roku od sedam dana izgubite 40 odsto prednosti koju ste imali. U prvom meču protiv Novog Pazara smo igrali loše, a protiv Slobode nismo iskoristili svoje šanse. Bio bih još više zabrinut da smo protiv Užičana ponovili lošu igru iz Pazara. Naravno najveća odgovornost je na igračima, jer su oni na terenu, ali ja i dalje tvrdim da smo najkvalitetnija ekipa u ligi", istakao je nekadašnji fudbaler crno-belih.

Nađ je demantovao da je Partizan sa italijanskim Udinezeom dogovorio transfer veziste Meda Kamare, bez znanja njegovog menadžera Migela Medićija.

"Istina je da su predstavnici Udinezea najavili dolazak na utakmicu protiv OFK Beograda i da je Kamara upoznat sa tim, ali zvanično nijedna ponuda nije došla za njega, osim u januara kada ga je želela španska Granada. Kamara je jedan od najbitnijh igrača u Partizanu i nema razloga da bude nezadovoljan, jer ovde ga svi cene", rekao je Nađ i dodao da crno-beli žele produžetak saradnje sa reprezentativcem Sijera Leonea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Junajted želi De Jonga

Fudbalski klub Mančester junajted zainteresovan je za igrača Barselone i holandskog reprezentativca Frenkija de Jonga, prenose britanski mediji.

Tanjug

12:20

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu