Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.01.2012.

11:28

Devojka silovana u Subotićevoj kući

Jedna devojka je prijavila da je silovana na zabavi u kući srpskog fudbalskog reprezentativca Nevena Subotića u Dortmundu, preneo je nemački list "Bild".

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

List navodi da je 21-godišnja devojka podnela tužbu za silovanje, ali da se Subotić, ne nalazi među osumnjičenima za seksualno zlostavljanje.

Policija je od poznatog fudbalera zatražila imena prisutnih na zabavi, koji će morati da predaju uzorak pljuvačke, a navodi se da na žurci nije bilo još fudbalera Borusije.

"Na zabavi je bila velika gužva i više muškaraca i žena je imalo seksualne odnose. Istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo", preneo je "Bild" navode tužilaštva u Dortmundu, kao i da je Subotić navodno već saslušan i da nije među osumnjičenima.

Prema tvrdnji Subotićevog advokata Alfonsa Bekera, srpski reprezentativac je prespavao deo žurke tokom koje su devojku, kako se sumnja, silovala dva muškarca.

"Potpuno sam siguran da Neven nema nikakve veze sa tim što se desilo. On je spavao u to vreme", rekao je Beker.

Predsednik Borusije Hans-Joakim Vacke potvrdio je da ga je Subotić pozvao i da su razgovarali tim povodom.

"On je saslušan kao svedok i ne sumnjamo da je rekao istinu. Subotić ima našu punu podršku", izjavio je Vacke.

Više informacija o ovom incidentu trebalo bi da bude poznato do kraja nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu