Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.01.2012.

17:11

Grant: "Sa Partizanom ponovo u LŠ"

Drugog dana svog boravka u Zemunulu novi trener Partizana Izraelac Avram Grant istakao je da je njegov stil igre napadački.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Moj stil je napadački, ali sa oprezom. Verujem da je zbog navijača važan način na koji se dolazi do rezultata”, rekao je Grant.

Izraelac je istakao da je pre desetak dana prvi put stupio kontakt sa Upravom “crno-belih”.

“Prvi kontak smo uspostavili pre desetak dana. Prvo što sam hteo da uradim jeste da proverim kakva je situacija u klubu. Nisam iznenađen pozivom, u fudbalu me više ništa ne iznenađuje.“

Bivši menadžer Čelsija, Portsmuta i Vest Hema je gledao utakmice Partizana i Genka u kvalifikacijama za ovosezonsku Ligu šampiona.

“Partizan je igrao Ligu šampiona pre godinu dana i ima takve ambicije i u budućnosti. Imao sam ponude i jednog kluba iz Belgije, ali Partizan ima veće šanse da ponovo bude deo Lige šampiona. Gledao sam mečeve sa Genkom u kojima je Partizan bio bolji, ali nije imao sreće. Ne igraju se dve utakmice u nokaut fazi već `1+1`, a u tom drugom meču često presuđuje psihologija", smatra Grant.

Izraelac je istako da je u svim klubovima u kojima radio dobro sarađivao sa igračima i da ne sumnja da će tako biti i sa prvotimcima Partizana.

"U svim klubovima u kojima sam radio uspostavljao sam dobar kontakt sa igračima, a sa mnogima sam i dalje u dobrim odnosima. U fudbalu su važne i emocije, iako su rezultati najvažniji, ali oni one ne mogu doći ukoliko se u fudbalu ne uživa", dodao je Grant.

Grant će večeras prisustvovati utakmici drugog kola Evropskog prvenstva u rukometu u kojoj se sastaju reprezentacije Srbije i Danske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu