Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.01.2012.

20:52

Basta: "Najlepši gol do sada"

Fudbaler Udinezea Dušan Basta rekao je posle prelepog pogotka koji je dao Čezeni da nikada nije tako često postizao golove kao ove sezone.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Na konstataciju da će Basta ‘ukrasti’ titulu najboljeg strelca od Di Natalea, Basta kaže: “Ne šalite se, Toto je jedinstven, ali moram da priznam da nikada u karijeri nisam davao ovoliko golova. Najbolje je bilo dok sam igrao za Crvenu zvezdu, dva po sezoni”, rekao je Basta, koji je protiv Čezene postigao četvrti gol ove sezone.

Basta je sa 25m pogodio ‘malu mrežu’ za treći gol Udinezea na meču.

“Čim sam dobio loptu, shvatio sam da mogu da postignem gol. Šutnuo sam loptu i video je u mreži. Naravno, lakše je to reći nego učiniti. Ovo je najlepši gol u mojoj karijeri do sada”.



Udineze trenutno ima 35 bodova i prvi je na tabeli.

“Želimo da doguramo do 40 bodova, onda ćemo da počnemo da se zabavljamo. Divan je osećaj biti na čelu tabele. Sada smo zabeležili važnu pobedu i počeli smo godinu na pravi način. Moramo da budemo skromni i prisebni, igramo opet u sredu i želimo novu pobedu”, zaključio je Basta za zvanični sajt 'zebri'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve