Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.12.2011.

08:57

Lekić: “Ponovo sam živ”

Napadač Dejan Lekić sve je dalje od mogućnosti da od januara ponovo obuče dres Crvene zvezde, prenose “Večernje novosti”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pre nešto više od nedelju dana Lekić je već ponovo bio viđen među crveno-belima, da bi potom došlo do potpunog obrta zahvaljujući odličnoj partiji u Kupu kralja protiv Almerije.

U pobedi svog tima Lekić je u tom duelu učestvovao golom i asistencijom, a samo tri dana kasnije pomogao je Osasuni da dođe do nove pobede i u Primeri.

Ponovo sam živ”, rekao je Lekić, “Fudbal je čudo, jedan gol i povreda Kike Sole su bukvalno sve promenili, pa i mišljenje trenera Mendilibara koji me, iz samo njemu znanih razloga, ove jeseni jednostavno nije imao u planovima. Posle mečeva sa Almerijom i Viljarealom, ostali smo sa samo dva klasična napadača, a trener mi je rekao da smo mi stranci dobili produžen odmor i da se javimo 30. decembra. To bi, valjda, trebalo da znači da ostajem u Pamploni”.

Lekić, ipak, još uvek nije 100 odsto siguran po pitanju ostanka.

Situacija se kod Mendilibara, koji je nesumnjivo dobar trener, menja, a pošto mi nije decidirano rekao da ostajem moram da budem oprezan iako verujem da su male šanse da me u ovim, novim okolnostima klub pusti negde na šest meseci. Pogotovo što su i navijači i mediji uz mene”, naglasio je Lekić.

Srpski fudbaler ističe da ga niko iz Zvezde nije kontaktirao, iako bi mogao da se vrati u njene redove ako Osasuna do 31. decembra ne upati ratu obeštećenja za njega.

Kruže priče, interesovali su se kod mog menadžera oko mog statusa, uslova, ali mene lično iz Zvezde niko nije zvao niti mi ponudio da se vratim. To ne znači da se i to jednog dana neće dogoditi, ali u ovom trenutku sam u planovima Osasune”, rekao je Lekić.

Revanš meč Kupa kralja protiv Almerije Osasunu očekuje u sredu, a ako dođe do daljeg plasmana, Pamplonci će tako zaokružiti jednu od najboljih polusezona u istoriji.

Peti smo na tabeli, igramo zaista dobro ove jeseni i sad su nam apetiti porasli pa razmišljamo i o plasmanu u Ligu Evrope. Veći deo posla protiv Almerije u Kupu smo završili u gostima, ostaje nam da u sredu još jednom obradujemo navijače i na taj način im upriličimo bižićno slavlje. A ja bih voleo da godinu završim golom”, rekao je Lekić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu