Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.12.2011.

10:08

Nezadovoljni Vilja napušta Barsu?

Španski reprezentativac David Vilja mogao bi već na leto 2012. godine da napusti Barselonu, nezadovoljan statusom u timu, piše madridska “Marka“.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Napadač je nezadovoljan ulogom u ekipi Pepa Gvardiole, pa bi mogao da već na leto karijeru nastavi u engleskoj Premijer ligi.

Kako tvrdi Marka, Barsa je spremna da razgovara sa zainteresovanim stranama (Liverpul, Čelsi) koje su spremne da ponude adekvatno obeštećenje za igrača koji je pre dve godine stigao iz Valensije za 40 miliona evra.

Za Vilju su navodno zainteresovani Čelsi, Liverpul i Aston Vila, ali nikada ne treba otpisati ni mančesterske rivale Junajted (koji ima problema sa povredama) i prebogati Siti koji je uvek spreman da dovede vrhunskog igrača u tim.

Nešto konkretniji su Liverpul i Čelsi koji su već pokazali interesovanje za Vilju. Tim sa “Enfilda“ bi verovatno želeo da ga upari sa Luisom Suaresom, kada već Endi Kerol ne opravdava svoju cenu od 35 miliona funti, dok Čelsi traži zamenu za Nikolasa Anelku i Didijea Drogbu čiji je odlazak sa “Stamford Bridža“ sve izvesniji.

Vilja je u tekućoj sezoni odigrao 23 utakmice i postigao 9 golova uz 2 asistencije. Za Barsu je odigrao ukupno 72 meča, postigao 32 gola i namestio 11.

U karijeri ima 529 nastupa, 267 golova i 78 asistencija. Pre Barselone i Valensije bio je član Saragose i Sportinga iz Hihona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu