Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.11.2011.

17:22

Džeko oblači Balotelija, epizoda 2.

Roberto Mančini može da bude presrećan, njegovi napadači ne samo da odlično sarađuju na terenu, već i van njega.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tajna u fantastičnim rezultatima Mančester sitija ove sezone možda baš leži u sjajnom odnosu njegovih igrača, pre svega Edina Džeke i Marija Balotelija.

Fudbaleri su često vrlo sujetni, posebno ako su konkurencija na istoj poziciji, ali to ne važi za Bosanca i Italijana u dresu engleskog kluba.

Videli smo kako je Džeko pomogao Baloteliju da obuče marker u martu, ali to nije bio izolovan slučaj. Reprezentativac BiH nastavio je da zbija šale sa kolegom iz kluba, Balotellijem. Džeko je na treningu ponovo pomogao Balotelliju da prevaziđe svoj veliki problem, a to je oblačenje markera.

Mario je stajao ispred Džeke sa podignutim rukama poput deteta, te je čekao da mu Edin da "uputstva" i pomogne mu da obuče marker. Džeko je prvo navukao marker preko Balotellijeve glave, a potom mu pomogao da ga potpuno obuče.

Nakon što je "kompikovani" proces završen, srećni Balotelli je za pomoć Džeka nagradio zagrljajem. Kako je to izgledalo možete pogledati u videu:



Mančester siti je lider Premijer lige sa 34 osvojena boda iz 12 kola. pet više od gradskog rivala i branioca titule Mančester junajteda. "Građane" u subotu očekuje derbi u 13. kolu pošto gostuju Liverpulu na "Enfild roudu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve