Nova vest
Fudbal

Subota, 01.10.2011.

14:38

SL: Ubedljivi Rad i Jagodina

Fudbaleri Rada i Jagodine zabeležili su ubedljive pobede u mečevima sedmog kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rad je po povratku na Banjicu slavio protiv Hajduka sa 3:0, dok je Jagodine u Subotuici savladao domaći Spartak sa još ubedljivijih 4:0.

U ostalim duelima zanimljivo je bilo na duelu BSK - Novi Pazar koji je završen 2:2, Sloboda je slavila u Smederevu sa 2:0, a Borac i Metalac igrali su u Čačku bez goloova.

Od 18 časova na Marakani počinje duel Crvena zvezda - Radnički, sat vremena kasnije u Novom Sadu igraju vojvodina i Partizan, a u nedelju se u poslednjoj utakmici kola sastaju Javor i OFK Beograd.

Građevinari" su Banjici poveli golom Luke Milivojevića u 55. minutu. Prednost Rada udvostručio je Nemanja Kojić u 67. a konačnih 3:0 postavio je Nikola Stojiljković u 81. minutu. Radu je ovo prva pobeda nakon četiri vezane izgubljene utakmice u Super ligi, dok je Hajduku ovo treći uzastopni poraz.

Jagodina je napravila veliko iznenađenje ubedljivim trijumfom u subotici. Igrač utakmice bio je dvostruki strelac Ognjen Mudrinski, jedan pogodak dao je Miloš Stojanović, a sopstvenu mrežu zatresao je Vladimir Otašević. Jagodini je to bila tek druga prvenstvena pobeda.

Drugu utakmicu zaredom ekipa Novog Pazara nije poražena, pošto je remizirala 2:2 na gostovanju BSK Borči.

Jedna od retkih ekipa bez poraza u Superligi, Sloboda Sevojno zabeležila je novu pobedu, a ovaj put Užičani su slavili protiv domaćeg Smedereva sa 2:1.

JSL, sedmo kolo:

Subota:
Rad - Hajduk 3:0
Milivojević 55, Kojić 67, Stoiljković 81
Spartak Zlatibor voda – Jagodina 0:4
Mudrinski 6, Arsenijević 25, Otašević 48ag, Stojanović 90
Smedervo – Sloboda Point Sevojno 1:2
Ćeran 63 - Kasalica 21, Da Silva 36
BSK – Novi Pazar 2:2
Vignjević 73, Kajević 84- Stojičić 26ag, Mugoša 62
Borac – Metalac 0:0
Crvena zvezda – Radnički 1923
Vojvodina – Partizan

Nedelja:

Javor – OFK Beograd 15:30

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu