Nova vest
Fudbal

Petak, 30.09.2011.

22:37

Sporting - Barsa (20h,TVB92)

Ovog vikenda na programu je šesto kolo španske Primere, a meč u Hihonu gde Barselona igra sa Sportingom možete gledati uživo na televiziji B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Taj meč u kome je prvak Evrope apsolutni favorit na programu je u nedelju od 20 časova.

Sporting je u prvih pet kola osvojio samo jedan bod i postigao samo dva gola, ali i Barselona u gostima još ne zna za pobedu ove sezone, pošto je dva puta igrala nerešeno.

Katalonci u ovaj meč ulaze raspoloženi posle ubedljive pobede u dalekom Minsku u meču sa BATE Borisovim u okviru drugog kola Lige šampiona. Zanimljivo je da se Barselona prošle sezone mučila sa Sportingom, pošto je na Nou Kampu slavila sa samo 1:0, dok je u Hihonu bilo 1:1.

U nedelju Real Sosijdad u podnevnom terminu igra sa Atletikom koji putuje na severo-zapad Španije posle odlične igre i pobede u Ligi Evrope. Baskijci su pobedili PSŽ sa 2:0, a taj meč ste mogli da gledate u direktnom prenostu na televiziji B92.

Betis, koji je odlično otvorio sezonu, dočekuje Levante, ekipu koja je uspela da pobedi madridski Real. Gradski rival Betisa, Sevilja u derbiju šestog kola dočekuje Atletiko Madrid. Madriđani putuju u Sevilju, posle osvojenog boda u Renu (1:1), u meču odigranom u okviru drugog kola Lige Evrope.

U poslednjem meču šestog kola madridski Real igra sa Espanjolom u Barseloni.

nedelja:
Real Sosijedad – Atletik Bilbao (12h)
Real Betis – Levante (16h)
Atletiko Madrid – Sevilja (18h)

Sporting Hihon – Barselona (20h, TVB92)
Espanjol – Real Madrid (22h)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu