Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.05.2011.

18:09

Novi Pazar dobija moderan stadion

Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić svečano su otvorili radove na rekonstrukciji gradskog stadiona.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Ministar Ljajić koji je i predsednik FK Novi Pazar ocenio je da će rekostrukcija stadiona biti jedna od najvećih investicija u gradu za ovu godinu.

Prema njegovim rečima, Novi Pazar će za tri godine, koliko je predviđeno da traje izgradnja, napokon imati stadion po najvišim evropskim standardima.

"Naš krajnji cilj je da imamo jedan savremeni stadion, koji će u prvoj fazi biti potpuno pokriven, a potom i osvetljen, što je takođe velika investicija", kazao je Ljajić.

Ljajić je dodao da će deo sredstava biti iskorišćen i za potpuno renoviranje travnatog dela terena kao i rekonstrukciju zapadne tribine.

"Cilj nam je da Novi Pazar bude savremeni sportski centar a sa novim stadionom i kompleksom terena u Šutenovcu, nadamo se da ćemo u tome i uspeti", naveo je Ljajić.

Gradonačelnik Mahmutović je novinarima pojasnio da će stadion biti gradjen u etapama i izrazio očekivanje da će FK Novi Pazar tako steći uslove za ulazak u superligu.

"Prvi deo radova odnosi se na kompletnu rekonstrukciju stadiona, a u planu je i izgradnja pomoćnih terena u Šutenovcu", rekao je
Mahmutović.

Ukupna vrednost radova na rekonstrukciji gradskog stadiona iznosiće oko dva miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve