Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.05.2011.

13:17

Voša za prvi, Partizan za 12. Kup

Treneri Partizana i Vojvodine Aleksandar Stanojević i Zoran Milinković izjavili su da će učiniti sve da osvoje trofej Kupa Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

63. finale najmasovnijeg klupskog takmičenja, igra se u sredu od 20.15 časova na stadionu Crvene zvezde.

"Suvišno je pričati o ambicijama, učunićemo sve da osvojimo trofej. Neće biti lako, jer igramo protiv ekipe koja nas je tri puta uzastupno dobila i kojoj nismo dali gol", rekao je Stanojević.

"U meč ulazimo sa mnogo samopouzdanja, jer želimo da, sezonu u kojoj smo igrali Ligu šampiona i došli nadomak titule, krunišemo osvajanjem kupa i uđemo u istoriju", dodao je Stanojević

Trener Vojvodine Zoran Milinković nije skrivao želju da njegov tim prvi put u istoriji osvoji Kup.

"Prethodne tri pobede protiv Partizana neće mnogo značiti sutra uveče, kada nas očekuje potpuno nova utakmica. Rival nam je ekipa koja je igrala u Ligi šampiona i na pragu je četvrte uzastopne titule. Siguno da naš oprimizam ne baziramo na prethondim mečevima", rekao je Milinković uz konstataciju da prethodne tri pobede ne znače ništa, isto kao što ništa ne znači činjenica da je Vojvodine izgubila sva četiri prethodna finala.

U ekipi Partizana zbog povrede neće biti Džozefa Kizita, dok će Saša Ilić i Aleksandar Lazevski biti spremni da zauzmu mesto u timu.

S druge strane,Vojvodina nema kadrovskih problema i trener Milinković može da računa na sve igrače. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da će snimati posetioce finalne utakmice Kupa Srbije.



Podsetite se najzanimljivijih detalja sa poslednja tri finala Kupa Srbije:

Kup Srbije 2010, finale, Crvena zvezda - Vojvodina 3:0 (1:0)
Strelci: 1:0 Jevtić 14, 2:0 Kadu 62, 3:0 Trifunović 72



Kup Srbije 2009, finale, Partizan - Sevojno 3:0 (0:0)
Strelci: 1:0 Đorđević 61, 2:0 Stevanović 84, 3:0 Petrović 89



Kup Srbije 2008, finale, Partizan - Zemun 3:0 (2:0)
Strelci: 1:0 Dijara 12, 2:0 Dijara 41, 3:0 Dijara 90

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu