Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.03.2011.

20:10

Tejgo dobio auto od Stanojevića!

Junak pobede Partizana u prvom meču polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde Princ Tejgo dobio je najavljeni poklon od trenera Aleksandra Stanojevića.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Posle trijumfa od 2:0, na konferenciji za medije, Stanojević je otkrio da se pre meča dogovorio sa Tejgom da će mu dati ključeve svog službenog automobila, modela Reno Laguna, ukoliko reprezentativac postigne dva gola i Partizan pobedi.

Već sledećeg prepodneva, posle treninga u Zemunelu, Tejgo je dobio ključeve u ruke, seo u svoj novi automobil i odvezao se ka svom stanu. Reprezentativac Gane je bio vidno uzbuđen i zahvalio se treneru na održanoj reči.

"Rekao sam Tejgu da ću mu dati ključeve svog automobila ako da dva gola i ako pobedimo, jer mu se sviđa moj Reno kupe. Sad sam ostao bez auta", rekao je nasmejani Stanojević novinarima posle pobede od 2:0 u Kupu Srbije.

Strelac oba gola u pobedi nad “večitim rivalom” bio je reprezentativac Gane. Stanojević ga je pohvalio i rekao da mu nedostaje takav igrač u Ligi šampiona. Trener Partizana pohvalio je i Meda Kamaru zbog igre u polufinalu Kupa.

"Sve je lakše kada se pobeđuje, a ja mogu i da idem autobusom. Ali, neću više nikad ništa da obećavam", rekao je Stanojević.

Trenerov Reno jedno je od vozila koje klub dobija od svog sponzora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu