Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.11.2010.

21:21

Kleo: "Proradiću ponovo"

Gabrijel Kordova Kleo fenomenalno je počeo sezonu, postigao je osam golova u kvalifikacijama za LŠ, a onda i jedan Arsenalu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Brazilac je jedan od najzaslužnijih igrača za plasman Partizana u Ligu šampiona posle sedam godina, ali od meča u Kupu u Apatinu nije uspeo da postigne gol.

“Normalno je da forma krene malo dole, ali nisam u krizi, ne osećam se loše i nemam nikakvih problema”, izjavio je Kleo.

U poslednjih mesec dana, na sedam utakmica uzastopno, Kleo nije bio strelac. Očigledno je u krizi, stigao ga je umor, kao još neke nezamenljive igrače Partizana, a na kraju tu je i problem sa kolenom koji se pojavio pre nekoliko nedelja.

Prošlo je mesec dana od utakmice Kupa Srbije u Apatinu gde se Kleo poslednji put upisao u strelce. Na utakmici sa BSK u nedelju je bio daleko od nekadašnje forme, bila mu je to najslabija partija u sezoni.

“Bila je mnogo teška utakmica za mene. Izuzetno sam umoran, tako sam se osećao na terenu, nisam bio srećan u nedelju igrajući fudbal, ništa nisam uradio tokom meča kako bi trebalo. Trener je to video, bilo mu je jasno da u tom momentu ne mogu bolje i rešio je da me promeni. Imam i problema sa kolenom, ali mogu da igram normalno, nije toliko strašno”, objašnjava Kleo.

Duga polusezona, koja je počela sredinom jula i otada svaki meč bio “utakmica godine” za Partizan, polako ispisuje ceh najpotrošenijim igračima, pre svih Kleu i Iliću.

“Za celu prošlu sezonu sam odigrao 30 utakmica, a ove već 22 meča i još imamo sedam do kraja polusezone. Normalno je da forma krene malo dole, ali nisam u krizi, ne osećam se loše i nemam nikakvih problema. Vidim da svi i dalje veruju u mene i idemo dalje, da pomognem Partizanu, da pobeđujemo”, ističe Brazilac sa srpskim državljanstvom.

Kleo nije zabrinut što je prestao da trese mreže protivnika. Veruje da će do kraja polusezone ponovo proraditi.

“Tačno je da sam pre mesec dana postigao poslednji gol, ali upisao sam 14 ukupno ove jeseni i zadovoljan sam tim učinkom. Nije još kraj polusezone, ima još sedam mečeva do kraja i proradiću ponovo”.

Napadač Partizana se nasmejao na pitanje da li mu je srpski pasoš “malerozan”, pošto se ‘ulenjio’ otkako je postao Srbin.

“Ma ne, pa još ni nemam pasoš, nisam ga dobio. Ako mi se ikada ukaže prilika da zaigram za Srbiju, daću sve od sebe”, obećao je Kleo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu