Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.10.2010.

15:00

Stojković kažnjen sa 120 hiljada

Zamenik disciplinskog sudije Zajednice klubova Super lige Nenad Vuković kaznio je golmana Partizana Vladimira Stojkovića sa 120.000 dinara.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Stojković je kažnjen zbog nesportskog ponašanja na derbiju protiv Crvene zvezde. Golmanu Partizana je pretila i suspenzija od jedne do četiri utakmice.

Stojković je posle utakmice navijačima crno-belih pokazao majicu sa natpisom "izvinite zbog moje ruzne prošlosti", što je ocenjeno kao provociranje pristalica Crvene zvezde.

Vuković je danas odlučio da kazni Crvenu zvezdu sa 100.000 dinara, zbog toga što su njeni navijači na utakmici Kupa Srbije protiv Slobode u Lučanima bacali topovske udare.

Odluku o kaznama zbog incidenta na utakmci Hajduk - Vojvodina doneće naknadno disciplinski sudija Zajednice klubova Super lige Nikola Latinović.

Na tom susretu navijači Vojvodine su bacali na teren topovske udare, zbog čega je deo tribina na kojem su se oni nalazili bio ispražnjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve