Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.10.2010.

14:34

Derbi se igra pred publikom

Posle sastanka predstavnika MUP-a sa predstavnicima FSS, Crvene zvezde i Partizana, odlučeno je da se 139. ’večiti’ derbi odigra pred publikom, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na sastanku koji je trajao više od dva sata, odlučeno je da derbi ipak bude odigran u subotu od 13 časova, uz garancije za bezbednost aktera.

Takođe, odlučeno je da se kapacitet stadiona smanji za 20.000, a zvanično saopštenje očekuje se posle 15 časova.

Sastanak je održan u Palati Srbija i prisustvovali su mu predsednici klubova, Vladan Lukić i Dragan Đurić, generalni sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, kao i direktor policije, Milorad Veljović.

Iz bezbedonosnih razloga, odlučeno je da u prodaju bude pušteno 20.000 karata manje u odnosu na kapacitet stadiona. Prodaja karata na blagajnama stadiona Crvene zvezde nije počinjala sve 14:30h, kada je objavljeno da 139. 'večiti' derbi može da se igra pred publikom.

Nakon toga, blagajne su otvorene i radiće non-stop 24 časa, a ulaznice takođe mogu da se nabave i na stadionu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu