Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.08.2010.

10:34

Zvezda neće da plati dug Lazetiću?

Za dva dana ističe rok svim klubovima Super lige da isplate dugove prema nekom drugom klubu, igraču ili treneru.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

U slučaju da neki klub ne ispoštuje odluku, uslediće sankcije FSS, a disciplinske mere moći će da primeni Zajednica Super lige.

U problemu mogla bi da bude Crvena zvezda čije je rukovodstvo najavilo da, iako je upoznato sa mogućim posledicama, ne namerava da isplati dug od 119.000 evra bivšem kapitenu Nikoli Lazetiću. Zvezda ima rok od 15 dana, počevši od 30. jula, da isplati prvu ratu duga.

Rukovodstvo Čukaričkog dalo je nalog za isplatu duga trojici igrača, Perici Stančevskom, Nebojši Saviću, Dušanu Mihajloviću, kao i bivšem treneru Srđanu Vasiljeviću. Isplata će ići preko Crvene zvezde koja klubu sa Banovog brda duguje novac za štopera Milana Vilotića.

Vojvodina je najavila da će sigurno isplatiti bivše trenere Babića, Stepanovića i Đuričića, ali da se prvo čeka novac od predviđenog transfera Dragana Mrđe, s obzirom da Đenoa još uvek nije izvršila uplatu za Danijela Aleksića.

Komisija za bezbednost i infrastrukturu ove nedelje će obići stadione svih 16 klubova Super lige. Samo na objekte Partizana, Crvene zvezde, Smedereva i OFK Beograda, komisija u prethodnom obilasku nije imala primedbi, dok su ostali supeligaši morali da obave izvesne popravke i dorade na terenima, svlačionicama i oko njih.

Stadioni koji budu prošli i poslednju kontrolu pred početak sezone, odmah će dobiti sertifikat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve