Nova vest
Fudbal

Subota, 19.06.2010.

10:45

Ilić već trenira sa Partizanom

Dva dana pre zvaničnog početka prelaznog roka Partizan je angažovao i drugo pojačanje, pošto je posle Ivana Stevanovića doveo i Radišu Ilića.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Stevanović je u redove šampiona Srbije došao na jednogodišnju pozajmicu iz francuskog Sošoa, a Ilić iz čačanskog Borca.

Posle dogovora sa čelnicima Partizana Ilić je već odradio treninge u „Zemunelu“ i to prvi put posle sedam godina, a ostaje samo da on stavi paraf na ugovor.

Tačno je da smo vrlo blizu angažovanja Radiše Ilića, ali ništa još nije završeno. On možda potpiše već u subotu, možda u nedelju, a postoji i opcija da paraf stavi u ponedeljak, kada zvanično počinje prelazni rok“, rekao je Albert Nađ, koordionator Partizana.

U Partizanu su razmatrali mogućnost dovođenja Damira Karhrinama iz Javora, ali je odlučeno da je bolja opcija povratak Ilića u crno-beli dres. Ilić će se za mesto prvog golmana boriti sa starosedeocem Aleksandrom Radosavljevićem, povratnikom sa pozajmice Živkom Živkovićem i Borivoja Ristića, koji je prekomandovan iz Teleoptika.

Nađ je, takođe, potvrdio da će Goran Pandurović, trener golmana crno-belih, dobiti novi ugovor na insistiranje šefa stručnog štaba Partizana Aleksandra Stanojevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu