Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.04.2010.

22:47

Kačara boli koleno

Gojko Kačar novi je srpski reprezentativac koji ima problema sa povredom, jer će zbog bolova u kolenu propustiti naredno kolo u Bundesligi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Herta u subotu igra protiv Bajera iz Leverkuzena, a s obzirom na to da tim iz Berlina do kraja šampionata ima još samo duel sa Bajernom u Minhenu, mladi vezni igrač je po svemu sudeći završio sezonu. "Kačar se požalio na bolove u kolenu koje mu je bilo povređeno krajem prošle godine. Stanje ne izgleda dobro i on verovatno neće igrati protiv Leverkuzena", izjavio je PR Herte Gerd Grauz.

Kačar je povredio levo koleno sredinom decembra, zbog čega je pauzirao dva meseca. Situacija je bila toliko ozbiljna da je srpski reprezentativac prvih nekoliko nedelja oporavka hodao uz pomoć štaka. Na teren se vratio polovinom februara, a prve minute posle povrede odigrao je za reprezentaciju u Alžiru 3. marta i tri dana kasnije za Hertu protiv Šalkea. Samo dve nedelje kasnije bio je pod punim opterećenjem i nije propustio nijedan od šest Hertinih mečeva.

"Kačar i Sisero su odradili samo pola treninga i videćemo da li će u petak moći da rade s ekipom, pa ćemo tek onda doneti odluku o tome da li će igrati protiv Leverkuzena", rekao je u četvrtak trener Berlinaca Fridhelm Funkel.

Herta je glavni kandidat za eliminaciju iz Bundeslige, a za opstanak su joj potrebne dve pobede i to protiv trećeplasiranog, a zatim i vodećeg tima šampionata. Ni to neće biti garant uspeha, jer će im šest bodova imati značaj jedino ako Hanover Bohum i Nirnberg izgube sve mečeve do kraja.

Kačar je treći reprezentativac Srbije koji se povredio ovog meseca. Sa spiska za Mundijal već su otpali Ivica Dragutinović i Boško Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu