Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.04.2010.

18:42

Berluskoni: Leonardo sigurno odlazi

Vlasnik fudbalskog kluba Milana i premijer Italije Sivio Berluskoni izjavio je da će trener ‘rosonera’ Brazilac Leonardo na kraju sezone napustiti taj klub.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

"Leonardno na kraju sezone sigurno odlazi. Na žalost on je bio suviše tvrdoglav, a ekipa je igrala veoma loše. Ipak, bez obzira na sve, Leonardo je dobar čovek i dobar trener, ", rekao je Berluskoni za ‘Korijere delo Sport’. Leonardo je tokom svoje igračke karijeri u dva navrata nastupao za ekipu Milana.

Brazilac je u periodu od 1997. do 2001. godine za 'rosonere' odigrao 96 utakmica i postigao 22 gola, da bi se u klub se vratio 2002. godine, kada je posle jednog odigranog meča završio karijeru.

On se prošlog leta se vratio na ‘San Siro’ kao trener, ali nije ispunio očekivanja uprave, kao ni i navijača. Milan je prošao grupnu fazu takmičenja u Ligi šampiona, ali je u osmini finala doživeo pravu katastrofu u dvomeču sa engleskim Mančester junajtedon. ‘Rosoneri’ su u prvom meču, kod kuće, poraženi sa 3:2, dok je u revanšu na ‘Old Trafordu’ bilo 4:0 za ‘đavole’.

U italijanskoj Seriji A Milan je u martu imao veliku priliku da preuzme lidersku poziciju, ali je tada usledio veliki pad forme, pa će se ekipa u poslednja tri kola boriti da zadrži bar treće mesto na tabeli.

Mediji tvrde da je Leonardov asistent Mauro Tasoti najozbiljniji kandidat da preuzme Milan i da Italijan već pregovora sa upravom kluba oko prelaska na novu funkciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu