Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.04.2010.

21:33

Stanojević zadovoljan rezultatom

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan pobedom svog tima od 1:0 protiv kruševačkog Napretka.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Kao što smo i očekivali, odigrali smo tvrdu i tešku utakmicu. Rezultatom mogu da budem zadovoljan, kao i činjenicom da smo stvorili veliki broj šansi. Ipak, kao i u prošlom meču protiv Rada, i danas smo u poslednjih 15 minuta odigrali onako kako ne bih voleo. Pokušao sam da to izbegnem uvodjenjem novih igrača, nije mi bilo ni na kraj pameti da čuvamo rezultat”, rekao je Stanojević.

Šef stručnog štaba crno-belih dodao je da je Mladena Krstajića zamenio u drugom poluvremenu, jer je iskusni štoper ponovo osetio bol u zadnjoj loži.

Nadam se da nije mnogo ozbiljno i da će moći da igra”, rekao je Stanojević i dodao da ga raduje to što je Lamin Dijara postigao prvi gol u prolećnom delu sezone, “Dijara je, kao nekad, lako ulazio u šanse. Verujem da će uskoro povratiti i očekivani nivo realizacije”.

Šef stručnog štaba Napretka Jovica Škoro čestitao je Partizanu na pobedi, ali je kritikovao glavnog arbitra Vladu Glodjovića. Škoro je bio nezadovoljan što je u dve situacije Glodjović svirao prekršaj nad golman Partizana Mladenom Božovićem, posle duela s napadačem njegove ekipe Antvijem Jaom.

Bili smo ravnopravni, a u pojedinim delovima utakmice čak i dominantni. Partizanu zaista nije potrebno ovako sudjenje. Ipak, posle svega čestitam im na pobedi, iako ni trener Partizana nije u potpunosti zadovoljan igrom svoje ekipe”, naveo je Škoro.

Partizan je, nakon pobede protiv Napretka i poraza Crvene zvezde od Javora, preuzeo prvo mesto na tabeli od večitog rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu