Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.04.2010.

17:58

Guti napušta Real Madrid

Vezni igrač Real Madrida Hose Marija Gutijeres, poznatiji kao Guti, izjavio je da će na kraju sezone napustiti klub.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Guti, koji ima 33 godine, u Realu je od 1995, rekao je da ne zna kako će mu izgledati budućnost. "Ovo će definitivno biti moj poslednji 'klasiko'. Sada ne vidim nikakvu mogućnost da nastavim. Odlučio sam da odem", rekao je Guti.

On je dodao da sa Realom ima ugovor do juna 2011. godine, ali da veruje da će se sa čelnicima kluba dogovoriti da ga puste ovog leta.

"Verujem da ću naići na razumevanje i da mi u klubu neće praviti problema da odem godinu dana ranije".

U ovoj sezoni, Guti je odigrao samo 18 utakmica i zbog toga smatra da je vreme da potraži klub u kome bi karijeru mogao da završi na terenu, umesto na klupi.

"Mislim da bar još dve godine mogu da odigram veoma dobro. Najviše bih voleo da odem u Englesku ili Italiju, ali je moguće da karijeru nastavim i na Bliskom istoku", rekao je Guti.

Do sada je za Real, za koji je debitovao 2. decembra 1995. na prvenstvenoj utakmici protiv Sevilje, u svim takmičenjima odigrao 510 utakmica i postigao 74 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Osimen na radaru Čelsija

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose italijanski i britanski mediji.

Tanjug

13:11

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu