Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.04.2010.

18:59

Jevtić: "Samo bez potcenjivanja"

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Jevtić ističe da saigrači i on ne smeju da potcene ekipu Mladog Radnika, rivala u 23. kolu Jelen Superlige.

Izvor: S O

Autor:S O

Default images

“Svesni smo da ne smemo da se opustimo. I dalje nam je to prvo kolo protiv Jagodine opomena. Moramo da shvatimo ozbiljno taj meč, baš onako kako smo shvatili prethodna dva rivala (Vojvodina i OFK Beograd). U svakom slučaju, verujem da neće biti problema”, izjavio je Jevtić za zvanični klupski veb-sajt.

Jevtić kaže da nije nezadovoljan statusom i da mu ne smeta što u igru uglavnom ulazi sa klupe.

“Nije mi zaista bitno da li ću početi meč ili ući sa klupe. Profesionalc sam i u svakom slučaju dajem svoj maksimum. Kad uđem u meč ulazim i u šanse, ali bio bih zadovoljniji kada bih postigao još koji gol.Na početku su slabije igre celog tima uticale na realizaciju u špicu. Sada dolazi sve na svoje i verujem da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i da ćemo postizati sve više golova”.

Pred ‘crveno-belima’ je niz vrlo bitnih utakmica koje bi možda mogle i da odluče prvaka.

“Težak i zgusnut raspored je veliko opterećenje za nas igrače. Nema dovoljno vremena za odmor i može lako da se dese malo lošije partije. Ali, najbitnije je da mi pobeđujemo, da ostanemo na prvom mestu i vratimo titulu u klub”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve