Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.03.2010.

18:00

Stevanović: "Prvenstvo nije gotovo"

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović rekao je posle pobede svog tima u Kuli da je "prezadovoljan pobedom" i dodao da je njegov tim bio "autoritativan".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Stevanović je rekao i da je rani gol Nemanje Tomića odlučio utakmicu. "Protiv Borca smo gol dali u petom minutu, danas u šestom, i odmah je rezultat pozitivan, dok u meču sa Javorom, recimo, nismo uspeli na vreme da postignemo gol i nismo uspeli da zabeležimo pobedu.

Nama je lakše kad 'otvorimo protivnika' na vreme, kad uspemo da postignemo gol, i onda se nalazimo u mnogo boljoj poziciji, jer tada naš rival mora da igra otvorenije," rekao je Stevanović i prokomentarisao uslove za igru u Kuli.

"Istina je da je teren bio loš ali takvi su tereni svuda u zemlji i to je naša realnost. Mislim da je publika na stadionu i ona pored malih ekrana imala priliku da vidi dobar fudbal. Prezadovoljan sam pobedom, bili smo autoritativni i agresivni od samog početka."

I pored činjenice da u Crvenoj zvezdi veruju da će dobiti sve utakmice do kraja prvenstva Stevanović veruje u to da njegov tim može do titule.

"Važno je bilo da pobedimo u ovoj utakmici jer je naš zaostatak za Zvezdom bio osam bodova i mnogi su se pitali da li je šampionat završen. Mi smo danas pokazali da za nas nije," rekao je Stevanović.

Partizan u sledećem kolu, sledeće subote, dočekuje ekipu Čukaričkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu