Nova vest
Fudbal

Petak, 08.01.2010.

23:09

Đorđević: Imam ugovor sa Partizanom

Štoper Partizana Nenad Đorđević kaže za „Večernje novosti“ da ne razmišlja previše o nezvaničnim informacijama da bi trebalo da bude stavljen na transfer-listu.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

„Možda u klubu ne računaju na mene, ali ja na dve i po godine ugovora računam. Svi planovi su mi vezani za crno-bele, ne razmišljam o odlasku. Dakle, što se mene tiče, dolazim na prozivku, spreman za početak priprema i za novu polusezonu“, izjavio je fudbaler Partizana i nekadašnji reprezentativac SCG.

„Osim jednog kratkog razgovora sa trenerom Stevanovićem, niko me iz kluba nije zvao dok sam na odmoru, tako da nemam nikakvu konkretnu informaciju oko svega što se priča i piše u Srbiji. Šef je najavio da će se opet javiti, ali za sada nije, tako da ovde lagano treniram i čekam prozivku, na koju ću doći raspoložen kao i svaki put do sada, pošto sam se uželeo saigrača i fudbala“, dodao je Đorđević

Po jednom objašnjenju, koje se može čuti iz kluba, Partizan želi da podmladi odbrambenu liniju i pruži šansu Marku Jovanoviću, Srđi Kneževiću, Vojislavu Stankoviću. Po drugom, razlog zbog kojeg bi trebalo Nenad Đorđević da se nađe na transfer-listi jeste njegovo neslaganje sa trenerom Goranom Stevanovićem.

„Ako je u pitanju podmlađivanje, to pozdravljam i nemam ništa protiv. Ja ću da dođem na pripreme, treniram i na taj način da pokušam da pokažem da imam kvalitet da igram. Što se tiče te druge teme, meni nije poznato da sam u sukobu sa trenerom, osim ako to nije nešto od juče. Štaviše, upravo je šefov predlog bio da odem na odmor pre poslednje utakmice. Nikad nisam imao konflikt ni sa kim u Partizanu, pa ni sa Stevanovićem, a pogotovo ne sa saigračima, to možete lako da proverite“, zaključio je Đorđević za „Večernje novosti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu