Nova vest
Fudbal

Petak, 06.11.2009.

15:53

Radmanović: Nastavak uspešne serije

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 11. Kola Jelen Superlige Srbije, u subotu, na svom terenu igraju protiv Hajduka iz Kule.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Pomoćni trener ’crveno-belih’ Nikola Radmanović rekao je pred taj meč da je jedina opcija o kojoj ekipa razmišlja pobeda i nastavak uspešne serije u prvenstvu. Zvezda trenutno vodi na tabeli sa 28 bodova, četiri više od drugoplasiranog Partizana.

"Očekujem da će ekipa Hajduka doći sa velikim motivom, ali pretpostavljam da će se od starta 'zatvoriti' i svoju šansu tražiti u kontranapadima i iz prekida. Kao i svake nedelje, idemo na pobedu, što je i normalno. Igramo na našem stadionu i pred našim vernim navijačima, koji su bezbroj puta do sada pokazali da su naš 12. igrač", izjavio je Radmanović na konferenciji za novinare.

U timu Crvene zvezde sutra neće biti napadača Dejana Lekića zbog parnih žutih kartona, dok će Aleksandar Jevtić najverovatnije biti spreman da istrči na teren.

Vezni fudbaler ’crveno-belih’ Vladimir Bogdanović rekao je da se nada će njegova ekipa već na početku utakmice uspeti da postigne gol i tako olakša sebi put do novog trijumfa.

"Ekipa Hajduka sigurno će igrati zatvorenije na Marakani i čekati svoju priliku iz kontranapada. Zbog toga se nadam da ćemo u prvih 15-20 minuta uspeti da probijemo taj 'bunker' i rešimo utakmicu u našu korist", poručio je Bogdanović.

Utakmica 11. kola Jelen Super lige Srbije između Crvene zvezde i Hajduka igra se u subotu od 15:30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu