Nova vest
Fudbal

Petak, 06.11.2009.

15:38

Nikolić: "Ne obazirem se na priče"

Trener Rada Marko Nikolić istakao je da se ne obazire mnogo na priče o smeni,već da samo razmišlja o pobedi svog tima nad Spartakom u 11. kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Pripremamo se za tu utakmicu kao i za svaku drugu. u goste nam dolazi veoma neugodna ekipa, koja ima pet bodova prednosti u odnosu na nas. Neće biti lako. Vremenski uslovi otežavaju našu pas igru, pa će biti potrebna vanredna koncentracija kako bi osvojili sva tri boda", rekao je Nikolić agenciji Beta.

Beogradski mediji pisali su proteklih dana da je subotnji meč na Banjici sudbonosan za Nikolića i njegov stručni štab, odnosno da će najmlađi trener u Superligi dobiti otkaz ukoliko Rad ne pobedi.

"Na tu temu nemam nikakav pametan komentar. Zaista ne znam odakle je krenula ta priča. Ne obazirem se mnogo na glasine koje nemaju veze sa istinom. Niko iz kluba nije razgovarao sa mnom na tu temu , ali, bez obzira na to, takve stvari su sastavni deo trenerskog posla", rekao je Nikolić.

Rad je trenutno pretposlednji tim na tabeli, sa osam osvojenih bodova, dok je Spartak sedmi sa 13. Nikolić je pred duel sa Spartakom ocenio da je atmosfera u klubu dobra, ali je i priznao da postoji nezadovoljstvo ostvarenim rezultatima.

"Niko nije zadovoljan rezultatima, ali mislim da je ovo poslednji trenutak da se pred zimsku pauzu popravimo u rezultatskom smislu. Svi su zdravi i spremni. Zadovoljan sam efikasnošću, sada treba da se koncentrišemo na to da primamo manje golova", rekao je Nikolić.

Meč Rad-Spartak igra se u subotu na stadionu na Banjici od 13:00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu