Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.07.2009.

14:43

Fergi: "Tevez ne vredi 25 miliona"

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson rekao je da ne veruje da Karlos Tevez vredi 25 miliona funti, koliko je igračev zastupnik tražio za svog klijenta.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši napadač Korintijansa i Vest Hema potpisao je za Mančester Siti nakon što je Ferguson odbio da plati traženu sumu. Mnogi navijači Junajteda bili su nezadovoljni odlukom svog menadžera, koji je u utorak u Singapuru izjavio da smatra da Tevez ne vredi 25 miliona fonti.

Po mom mišljenju on ne vredi 25 miliona funti. Bio je popularan među navijačima, podržavam da imaju svoje heroje. Bio spreman da ga platim, ali samo dok je cena bila razumna. Prosto rečeno on ne vredi toliko. Ipak, to je samo moja procena. Možda i grešim“, rekao je Ferguson novinarima u Singapuru, gde se Junajted nalazi na pripremama za novu sezonu.

Ferguson je dodao i da je izvršni direktor Junajteda Dejvid Gil još u martu obratio sa ponudom Kii Jorabčianu, koji je Tevezov zastupnik, ali da odgovora nije bilo.

Menadžer 'crvenih đavola' nije imao reči hvale ni za Tevezov novi klub, gradskog rivala Mančester Siti.

"Neće im biti lako da bilo šta osvoje, čak i sa svim dosadašnjim pojačanjima. Ne mogu da gledam na njih kao na glavne rivale, nama će to biti Liverpul i Čelsi", rekao je Ferguson.

Trofejni trener je podržao svog kolegu i bivšeg igrača Junajteda Marka Hjuza u nameri da dovede Džona Terija.

"Da sam ja u Sitiju, sa svim tim novcem, pokušao bih da dovedem Terija. Mislim da to ima smisla, on je iskusan i kapiten je reprezentacije Engleske. Iz nekog razloga verovatno su znali da je on zainteresovan. Siguran sam da se u ovom momentu vode mnogi telefonski razgovori na tu temu", rekao je Ferguson, pokušavajući da skrene fokus sa Nemanje Vidića, za koga je Siti takođe pokazao interesovanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu