Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.07.2009.

13:56

Igrači Intera evakuisani zbog bombe

Fudbaleri milanskog Intera nalazili su se među stotinama gostiju koji su evakuisani iz luksuznog hotela For Sizons u Los Anđelesu zbog anonimne dojave o bombi.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Prema pisanju ‘LA Tajmsa’, u subotu oko 14 sati aktivirao se protivpožarni alarm u hotelu, ali je navodno i policija primila poziv u kome se kaže da se u zgradi nalazi bomba. Jedan od zaposlenih u hotelu šaopštio je da je preko 200 ljudi evakuisano, među kojima su bili i igrači intera koji su proveli 45 minuta na travnjaku ispred hotela.

Policija Beverli Hilsa saopštila je da je hotel bio evakuisan, ali nije dala nikakvo dodatno objašnjenje o razlozima evakuacije. Posle policijske pretrage utvrđeno je da je dojava bila lažna, pa je gostima dozvoljeno da se vrate u sobe.

Inter se od prošle nedelje nalazi na turneji po Kaliforniji i očekuju ga meč sa meksičkom ekipom Klub Amerika. Ekipa Žozea Murinja odigraće u utorak i meč sa londonskim Čelsijem, a potom putuje za Boston gde će igrati sa gradskim rivalom Milanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu