Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.06.2009.

23:18

Juventus ne dolazi u Beograd

Torinski Juventus ipak neće biti gost Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Slavni italijanski klub trebalo je da odigra prijateljsku utakmicu sa “crveno-belima” 9. avgusta na ‘Marakani’, ali se to ipak neće desiti, jer Crvena zvezda u ovom trenutku finansijski nije mogla da obezbedi jedan takav meč.

Pre nego što je ’procurela’ informacija da Juventus neće doći, o mogućnosti odigravanja meča za zvanični sajt beogradskog kluba govorio je sportski direktor Ivan Adžić.

Postoji velika šansa da Juventus dođe na Marakanu, dobili smo ponudu jedne italijanske agencije. Razmotrićemo sve situacije, i videti da li nam odgovara ta utakmica. Sigurno je da nam ide u prilog, ali danas u toku dana će se doneti odluka. Ipak, ništa nije definitivno jer treba razmotriti sve aspekte, od finansija do poklapanja sa terminima. Juventus je veliki protivnik i to svi znaju, ali ako prođemo prvi krug kvalifikacija, očekuju nas utakmice 30. jula i 6. avgusta, počinje prvenstvo. Juventus bi nam markentinški i sportski dosta značio, ali opet moram da napomenem da to uopšte nije tako jednostavno”.

Adžić je pojasnio i prekid pregovora sa Čukaričkim oko štopera Milana Vilotića.

Jedan izvestan period smo vodili pregovore sa Čukaričkim, došli smo do nekih dogovora, posle se sve izjalovilo. U skladu sa tim, doneli smo odluku da angažujemo nekog drugog štopera. O tome ko bi mogao da dođe u na to mesto, razmislićemo i nećemo žuriti“, rekao je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu