Nova vest
Fudbal

Petak, 15.05.2009.

13:34

Ferguson: "Ferdinand igra u Rimu"

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson tvrdi da će fudbaler ’crvenih đavola’ Rio Ferdinand biti spreman za meč finala LŠ protiv Barselone 27. maja u Rimu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reprezentativac Engleske, je već propustio važne mečeve Junajteda u Premijerligi sa Mančester sitijem (2:0) i Viganom (2:1), i neće ga biti u postavi u subotu u duelu protiv Arsenala kada bi njegov tim mogao da obezbedi treću uzastopnu titulu prvaka Engleske.

Međutim, Ferguson se nada da će se odbrambeni fudbaler oporaviti od povrede lista, i biti spreman pred poslednje kolo engleskog šampionata, i duel sa ekipom Hula, neposredno pred put u Rim.

"Siguran sam da će biti spreman za finale, ali takva povereda se leči 10 do 14 dana", rekao je Ferguson u petak.

"Ipak, nadam se da će on biti u sastavu ekipe već naredne nedelje, za meč sa Hulom, i to bi bile odlične vesti za nas", dodao je on.

"On trenutno ne trenira, ide na terapiju, i jasno je da neće igrati u ovom kolu. Ipak, on svakodnevno ima kardio trening i vozi sobni bicikl, pa se nadam da bi trebao da bude potpuno spreman za naredno kolo", istakao je Ferguson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu