Nova vest
Fudbal

Subota, 14.02.2009.

22:49

Bez pobednika u Rimu i Napulju

Fudbaleri Lacija i Torina igrali nerešeno 1:1 u prvoj utakmici 24. kola italijanske Serije A, kao i napoli i Bolonja.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Bod Laziju doneo je gol Sevastijana Sivilje u 75. minutu. Torino je poveo preko Abatea u 36. minutu. U drugom meču Napoli je povelo preko Mađia u 20. minutu, ali samo tri minuta kasnije Di Vajo je izjednačio. Pogrešio je jedan odbranbeni igrač Napoltanaca, Volpi došao do lopte, sjajno šutirao ali je Navaro odbranio. Međutim, pre nogo što je lopta izašla u korner Di Vajo ju je ubacio u praznu mrežu.

Lacio je ostao na 11. mestu na tabeli italijanskog šampionata, dok je Torino i dalje u zoni ispadanja. Napoli polako tone na tabeli. Trenutno je osmi ali bi u nedelju lako mogao da bode deveti pa čak i deseti ako pobede i Kaljari i Atalanta koja čeka Romu. Bolonja je i dalje na svega tri boda od Serije B.

Ostali mečevi na programu su u nedelju popodne dok će u večernjem terminu snage odmeriti veliki gradski rivali Inter i Milan, lider i trećeplasirani tim Serije A.

Rezultati 24. kola Serije A:

Subota:
Lacio – Torino 1:1 (0:1)
Sivilje 75 – Abate 36
Napoli – Bolonja (1:1
Mađio 20 – Di Vajo 23

Nedelja:
Sijena – Udineze
Kaljari – Leće
Đenova – Fiorentina
Kjevo – Katanija
Atalanta – Roma
Juventus – Sampdorija
Ređina – Palermo
Inter – Milan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu