Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.12.2008.

17:07

Šuster: Nemoguće je pobediti Barsu

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Trener madridskog Reala, Bernd Šuster, izazvao je bes navijača "kraljevskog kluba" izjavivši da ekipa koju vodi ne može da pobedi Barselonu Šampion Španije pao je na peto mesto u Primeri posle poraza protiv Sevilje u nedelju i ima devet bodova manje od Barselone. "Nemoguće je pobediti na Nou Kamapu. Oni uništavaju sve pred sobom. Pokušaćemo u toj utakmici da im sto više otežamo posao, ali više od toga nećemo moći da uradimo", rekao je Šuster.

Odluka nemačkog stručnjaka da unapred govori o nemoći svog tima svakako je novi udarac za predsednika kluba Ramona Kalderona, koji je u nedelju uspeo da preživi glasanje o poverenju na više nego burnoj sednici skupštine Reala.

Kalderon i sportski direktor Predrag Mijatović bili su žestoko kritikovani zbog toga što nisu doveli odgovarajuća pojačanja, a španski mediji tvrde da će u slučaju poraza protiv Barse neko morati da plati cenu.

Mijatović je u ponedeljak pozvao navijače da budu strpljivi i izrazio uverenje da će se ekipa oporaviti i uključiti u borbu za titulu.

"Protiv Sevilje nismo imali sreće, ali smo u drugom poluvremenu pokazali da izlazimo iz krize. Imamo jak tim koji će se vratiti. Prvenstvo je dugo i još mnogo utakmica je pred nama", rekao je Mijatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu