Nova vest
Fudbal

Petak, 24.10.2008.

15:54

Jokanović: Okrećemo se Čukaričkom

Trener Partizana Slaviša Jokanović rekao je da njegova ekipa više ne razmišlja o porazu od Sampdorije, jer već u nedelju gostuje Čukaričkom u Jelen Superligi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Posle sinoćnjeg poraza vraćamo se takmičenju od kojeg i živimo. Iako smo izgubili poslednja dva meča, momci su pokazali želju za pobedom. Očekujem da u nedelju budu pođednako motivisani i dođemo do tri boda", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare.

Jokanović je istakao da očekuje tešku utakmicu protiv Čukaričkog, za koju je rekao da će biti veoma motivisana.

"Imaju kvalitetnu ekipu i odličnog trenera. Svi timovi koji igraju protiv Partizana su veoma motivisani. Ipak, znamo šta je naš cilj i u nedelju idemo po tri boda na Banovo Brdo", najavio je trener Partizana.

Jokanović je izrazio uverenje da će njegova ekipa uspešno završiti seriju od 13 utakmica, koliko će "crno-beli" odigrati do kraja jesenjeg dela sezone.

"Videli smo do sada da nam nijedan protivnik nije poklonio bodove. Najbolji dokaz za to je poslednji prvenstveni meč sa Javorom, koji je uzeo bod na našem stadionu. Možda su nam čak bila lakša gostovanja protiv OFK Beograda i Zvezde", kazao je on.

Interesovanje novinara i danas je bilo usmereno uglavnom ka utakmici sa Sampdorijom, a na pitanje da li se slaže sa izjavom bivšeg sportskog direktora da je italijanski tim jedan od lošijih koji je gostovao u Beogradu, Jokanović je rekao:

"Koliko me sećanje služi, u Beograd su proteklih godina dolazile i mnogo slabije ekipe. Sinoć smo videli dobro organizovanu i kvalitetnu ekipu, koju nažalost nismo uspeli da pobedimo", zaključio je Jokanović.

Utakmica devetog kola Jelen Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se u nedelju na Banovom Brdu od 14.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu