Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.10.2008.

10:06

Povrede Moreire i Sikimića

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Partizanovi fudbaleri u ponedeljak su imali samo jedan popodnevni trening. Kako se bude bližio meč sa Sampdorijom, koji fudbaleri Partizana ocenjuju kao možda i odlučujući u njihovim nastojanjima da se domognu proleća u Evropi, trener Jokanović će pojačavati ritam.

Medjutim, važan meč mogao bi da protekne bez Portugalca Moreire koji se tokom laganog treninga požalio na bol u mišiću, pa je bio primoran da ranije napusti trening u pratnji lekarske ekipe. Pored njega, povredio se i Sikimić, a Nenad Djodjević gotovo sigurno neće nastupiti u četvrtak zbog povrede koju je zaradio u meču sa Slavijom.

U utorak bi trebalo da bude poznato da li je povreda teže prirode, i da li će crno-beli u duel sa italijanskim timom ući znatno oslabljeni, jer bi pored gotovo kompletne odbrane (izvesno da bi onda u štoperskom paru igrali Knežević i Jovanović), nedostajao i glavni kreator igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve