Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.02.2008.

16:19

Ronaldo se povlači na kraju sezone?

Izvor: MT

Autor: MT

Default images

Golgeter aktuelnog evropskog šampiona Milana, brazilski fudbalski reprezentativac Ronaldo završiće profesionalnu karijeru na kraju sezone, objavili su italijanski mediji. Izvori bliski milanskom klubu tvrde da je 31-godišnjem brazilskom internacionalcu dosadilo da se bori sa čestim povredama i da je veoma blizu da donese odluku o povlačenju na kraju sezone.

Italijanski novinari podsećaju da je Ronaldo, zbog povrede butnog mišića, propustio veći deo prvog dela sezone, kao i da se na prvenstvenoj utakmici sa Sijenom, koja je odigrana u nedelju, ponovo povredio.

Ronaldo će, zbog povrede mišića, propustiti utakmicu protiv Livorna, a možda neće igrati ni na prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Arsenala, 20. februara u Londonu.

Brazilski novinari, za razliku od italijanskih kolega, tvrde da Ronaldo na kraju sezone neće doneti odluku o povlačenju i da će karijeru nastaviti u Flamengu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu