Nova vest
Fudbal

Subota, 19.01.2008.

22:21

Fejsa: "Ja hoću samo u Partizan!"

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Mladi reprezentativac Srbije Ljubomir Fejsa, igrač koga su ove zime mediji „selili iz klub a u klub“ još uvek ne zna gde će igrati u prolećnom delu šampionata ali zna gde bi voleo da ode. „Hoću samo u Partizan,“ rekao je Fejsa, koji se u nedelju vraća iz Nemačke.

Glavni finansijer Hajduka iz Kule Nikola Džomba izjavio je da bi i on najviše voleo da Fejsu proda Partizanu ali da odluku donosi igrač.

Ako je tako, ako je odluka na meni, onda nemam dilemu, ja u Srbiji želim da igram samo za Partizan,“ rekao je Fejsa, a prenose ’Večernje novosti’ od nedelje, „Navijam za ’crno-bele’ od malih nogu, kao i svi u porodici i onda vam je jasno kolika mi je želja da zaigram za taj klub. Mada, u suštini se ja i dalje ne pitam, već Hajduk.“

Mladi erprezentativac prokomentarisao je izjavu Nikole Džombe da, će "ako se Fejsa dogovori s Partizanom oko njegovih uslova, na nivou klubova biti lako”.

Između Partizana i mene dogovor će da ’padne’ za pet minuta, to je najmanji problem,“ rekao je Fejsa koji ne krije da mu je prelazni rok veoma naporan, „Prvo se pričalo da ću da odem u Rusiji, pa u Francusku, pa u poslednje dve nedelje sam išao u Nemačku i Španiju sa Hertom. Više mi je dosta svega, završio sam s ovim ’seljakanjem’, valjda je posle svega red da se i ja nešto pitam. Nadam se da će se rešiti moj status u narednih nekoliko dana."

Najavljena je nova runda pregovora Džombe i uprave Partizana, a susret zakazan za subotu otkazan je jer je Fejsa bio u Nemačkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu