Nova vest
Fudbal

Subota, 19.01.2008.

16:19

Stojković: Dosta mi je budalaština

Izvor: B92, crvenazvezdafk.com

Autor:B92, crvenazvezdafk.com

Default images

Bivši predsednik kluba Crvene zvezde Dragan Stojković demantovao je optužbe, koje su izašle u pojedinim medijima, da izbegava dolazak u Srbiju zbog navodnog straha od policijske istrage. ”Razočaran sam pisanjem i to više ne mogu da objasnim. Očigledno je da se vrši kampanja protiv mene. Da li je u pitanju grupa ljudi koja Crvenu zvezdu želi što više da ocrni, ne znam. Mogu samo da kažem da sam prekinuo komunikaciju sa novinarima od onog momenta kada su mediji počeli da objavljuju budalaštine".

Pojedini mediji iz Srbije i Makedonije objavili su navodne informacije da će Stojković, koji krajem ovog meseca preuzima japanskog ligaša Nagoja Grampus Ejt, na Daleki Istok otputovati preko Skoplja i Ljubljane, izbegavši ulazak u Srbiju.

"Zbog javnosti želim da kažem da, po planu i programu koji je odavno utvrđen, u nedelju putujem za Nagoju, iz Pariza, grada u kojem sa porodicom živim još od 2001. godine, kada sam završio igračku karijeru i u kojem sam proveo glavni deo vremena nakon odlaska sa čela Crvene zvezde. Nikakva Skoplja, nikakve Ljubljane, nikakve budalaštine koje se pominju ne stoje i oštro demantujem tu vrstu pisanja. Može li iole pametan čovek da pomisli da ću ja preko Skoplja ići za Nagoju, to je najobičnija ludost”, rekao je Stojković u izjavi za zvanični sajt Crvene zvezde.

Stojković takođe demantuje umešanost u bilo kakve prekršaje, i dodaje da ga srpska policija nije zvala.

“Nisam dobio nikakav poziv od policije, ni pisanim, ni usmenim putem. Naravno, ako ga dobijem, istog momenta ću izvršiti svoju građansku dužnost i odazvati se pozivu. Ja niti bežim, niti ću bežati, i nemam od koga da bežim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve