Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.07.2005.

12:55

LŠ: "Meč sa Šerifom kao finale LŠ!"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Partizana sa velikim optimizmom ali i vrlo oprezno dočekuju dvomeč sa moldavskim Šerifom.

Trener crno-belih Vladimir Vermezović ponovio je da su predstojeći dueli sa šampionom Moldavije „finale Lige šampiona za Partizan“ i dodao da definitivno zna prvih 11 koji će otvoriti:

“Toliko smo već pričali o ovoj utakmici i našem prvom protivniku. Uverili smo se da je reč o vrlo ozbiljnoj ekipi koja zna da igra. Mi nemamo nikakvih problema, osim odsustva Emeghare koji je u utorak počeo da trenira sa ekipom“.

Trijumf u 180 minuta sa Šerifom odredjuje prema rečima Vermezovića dalji tok sezone:

Ostajem pri tome da je ovo za nas finale.Ovi mečevi nemaju alternativu i nema ispravke. Moramo sa dobrom zalihom i bez primljenog gola da dočekamo drugi meč. Možda će zvučati čudno, ali pozivam navijače da dodju u velikom broju i pomognu nam u ovoj izuzetno važnoj utakmici“.

Jedan od najiskusnijih u timu Partizana je Zoran Mirković koji je odigrao več desetine ovakvih mečeva:

“U sredu nam počinje sezona i već su u pitanju medjunarodne, i možda najvažnije utakmice u godini. Gledali smo snimke utakmica našeg protivnika i mogu da vam kažem da se radi o timu koji nije naivan. Imaju 4-5 Rumuna, 3 igrača iz Afrike, 3 reprezentativca Moldavije. Važno je samo da prodjemo dalje, nije važno ni kakvim skorom, samo da u konačnom zbiru budemo bolji“ rekao je Mirković.

Na insistiranje novinara da detaljnije opiše protivnika, trener Vladimir Vermezović je posebno ukazao na igrača sa broj 6 na dresu koji se nalazi iza napadača:

Igraju isti sistem kao i mi, napadaju po bokovima, dolaze iz drugog plana. Zapazio sam igrača koji se zove Razvan Kocis i koji igra iza dva napadača. Znam način kako da razbijemo njihovu igru, ali ne mogu sada da kažem kojih 11 će izaći na teren, iako znam ko će igrati“ rekao je Vermezović.

Crno-beli će biti oslabljeni i neigranjem Tomića i Đorđevića koji prenose kartone iz prethodnog ciklusa. Utakmica se igra u sredu od 19 i 30 (kapije se otvaraju 2 sata ranije), revanš je naredne srede u Tiraspolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve