Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.09.2004.

14:53

Muslin: Neću da se spuštam na taj nivo

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Slavoljub Muslin nije želeo da komentariše izjave predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića koji je u intervjuu današnjim "Večernjim novostima" izneo optužbe na račun Muslina.

Džajić je, kako prenosi taj beogradski list", optužio Muslina da je "prevarant, neradnik i neprijatelj sporta".

"Samo bih hteo da kažem da je on (Dragan Džajić) za mene bio legenda i gospodin, ali mislim da je on sada pokazao svoje pravo lice i ja se neću spuštati na njegov nivo", rekao je Muslin.

Džajić je, kako navode Novosti, kazao da za 42 godine koliko je u Crvenoj zvezdi "nikada veći smrad od čoveka i trenera nije prekoračio prag kluba kao djubre - Slavoljub Muslin".

"Ono što je Džajić rekao je beskrupulozno. Mislim da je pokazao svoje pravo lice, Stvarno ne treba komentarisati gluposti i neću da se spuštam na taj nivo", rekao je Muslin.

Slavoljub Muslin je trener ukrajinskog fudbalskog kluba "Metalurg" iz Donjecka.

Posle poraza Crvene Zvezde od Zenita u Sankt Petersburgu od 0:4 Muslin je u izjavi agenciji Beta podsetio da je kada je odlazio iz beogradskog kluba predvideo krah "crveno-belih" na evropskoj sceni zbog loše politike kluba i prodaje igrača.

Muslin, je prošle sezone sa Crvenom Zvezdom osvojio "duplu krunu", prvenstvo i nacionalni Kup. "Crveno-bele" je nezadovoljan situacijom u klubu napustio krajem maja ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d