Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.11.2011.

15:38

Adžić podneo ostavku!

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić podneo je ostavku na tu funkciju u utorak.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Adžićeva ostavka stiže posle brojnih spekulacija u poslednjih nekoliko dana, posle poraza u ’večitom’ derbiju od Partizana sa 2:0 i uopšte loših rezultata ove jeseni.

„Podnosim ostavku na mesto sportskog direktora fudbalskog kluba Crvena zvezda. Zahvaljujem se svima u klubu na uspešnoj saradnji“.

Na ovo mesto sam došao u najtežem trenutku u istoriji kluba sa svega desetak igrača pod ugovorom i Omladinskom školom koja nije postojala. Zbog teške situacije u klubu, uradio sam pet prelaznih rokova bez budžeta. Uprkos tome, dve godine su nam otimane titule – javnost zna kako. Danas ostavljam tim čija je zvanična tržišna vrednost po Transfemarktu 21,5 miliona evra a u ovom periodu smo imali nekoliko transfera od kojih je klub živeo. Naša Omladinska škola je prva u jesenjem delu prvenstva u svim kategorijama“.

Želim da istaknem da ostavku na mesto sportskog direktora nikada ne bih podneo samo zbog zahteva javnosti. Za svoj rad odgovaram samo onima koji su me izabrali. Ovo činim kao moralan čovek koji želi da svojom ostavkom rastereti klub i igrače od pritiska pod kojim se nalaze. Ne želim da se priča o meni, želim da omogućim klubu i igračima da se na miru pripreme za predstojeće dve utakmice i nastavak prvenstva“.

Zvezdu volim više od svega jer sam u njoj od svoje osme godine. Siguran sam da će se veoma brzo videti da je put kojim je Zvezda prošla proteklih 30 meseci bio jedino ispravan i moguć“, rekao je Ivan Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu