Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.05.2014.

18:58

Terzić: Oduševljen idejom o derbiju

Predsednik Zajednice superligaša Zvezdan Terzić oduševljen je idejom da se Crvena zvezda i Partizan sastanu u prijateljskoj utakmici u Beču.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“To bi bilo nešto fenomenalno i podržavamo svaku ideju koja ide u pravcu pomoći nastradalima. Ovo je dobra poruka da se zakopaju sekire i da se misli samo na ono što je za dobrobit Srbije”, rekao je Terzić agenciji Beta.

Dnevni list “Sport” pokrenuo je inicijativu da dva najveća srpska kluba odigraju humanitarni meč. Potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza je predložio da se ta utakmica početkom jula odigra u Beču i da sav prihod od ulaznica bude uplaćen kao pomoć za nastradale u poplavama u Srbiji, a već je stigla i podrška prvog čoveka Partizana Dragana Đurića.

Terzić je izrazio nadu da će takvi odnosi dva velika rivala opstati i kada se normalizuje situacija u zemlji.

Izgleda da Srbima treba da se desi nesreća, pa da pokažemo svoje pravo lice i svoju dobru stranu. Ne vidim razlog zbog čega uvek, u svakodnevnom životu ne bismo bili humani, radni, vredni i pozitivni. Ovo je za pohvalu”, istakao je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu