Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.08.2009.

23:18

Jokan: "Ja ostavku neću podneti"

Trener Partizana Slaviša Jokanović izjavio je posle remija sa Žilinom da je njegov tim igrao veoma slabo i da ga očekuje težak posao u revanšu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Partizan je u prvom poluvremenu bio nadigran. Nismo mogli da sastavimo precizan pas. U drugom poluvremenu smo uspeli da dođemo do neke igre, ali to je bilo nedovoljno za pobedu", rekao je Jokanović. Navijači Partizana su na kraju utakmice skandirali "Jokane odlazi" i Jokanović je prokomentarisao "da je poruka navijača kristalno jasna i da su sada na potezu drugi".

Jokanović je dodao da i dalje veruje da Partizan može da se plasira dalje.

"Za sedam dana pred nama je teška utakmica u Slovačkoj, ali ja se nadam da možemo da se plasiramo u Ligu Evrope", rekao je Jokanović.

Pred kraj i posle utakmice navijači Partizana su skandirali "Jokane odlazi" čime su pozvali trenera 'crno-belih' da podnese ostavku posle loših rezultata u Evropi. Jokanović je rekao da on lično neće podneti ostavku, već je na klubu da odluči.

"Navijači su bili jasni šta msile da bi trebalo da se desi. Ovo je poruka klubu, rastanak bi trebalo da bude ovakav, kao što sam predviđao.Ja neću bežati sa svog mesta, na klubu je da odluči šta će da čini", rekao je Jokanović.

Trener Žiline Paval Hapal bio je znatno zadovoljniji od svog kolege iz Partizana.

"Zadovoljan sam rezultatom, ali je moglo da bude i bolje. U drugom poluvremenu smo delovali kao kompaktnija ekipa", rekao je Hapal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

191 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu