Nova vest
Fudbal

Petak, 20.03.2009.

14:22

Nikolić: "Zvezda favorit, ali..."

Trener fudbalskog Rada Marko Nikolić prepustio je Crvenoj zvezdi ulogu favorita u utakmici 22. kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ipak, Nikolić je najavio da će njegova ekipa u nedelju od 14 časova igrati angažovano kako bi izborila dobar rezultat. Rad, koji 20. marta slavi 51. rođendan, u sredu je kao gost pobedio Vojvodinu 1:0 i odmakao se od začelja tabele, dok je Crvena zvezda prestigla Novosađane na drugom mestu pobedom nad čačanskim Borcem 2:0.

"Ulogu favorita prepuštamo našem gostu, ali mi ćemo kao i u prethodnim utakmicama igrati maksimalno angažovano i odgovorno, kako bismo napravili rezultat koji bi doneo radost našim vernim navijačima", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Nikolić je pozvao navijače da pomognu ekipi na meču protiv Zvezde.

"Nadam se da će navijači doći u što većem broju i da će ambijent na Banjici biti odskočna daska mojim fudbalerima".

Nikolić je dobio pozivniocu od selektora Radomira Antića da kao jedan od najperspektivnijih trenera u zemlji bude gost Radomira Antića na kvalifikacionoj utakmici sa Rumunije u Konstanci.

Nekadašnji kapiten Rada Uroš Delić rekao je da su igrači spremni za meč sa Zvezdom i da mogu do pozitivnog rezultata protiv renomiranog protivnika.

"Mi smo spremni za utakmicu. Za ovakve mečeve nije potrebna posebna inspiracija i motiv, a siguran sam da ovaj sastav Rada može do pozitivnog rezultata. Zahvaljujem navijačima na izvanrednoj podršci u prethodnim utakmicama, a posebno na meču u Novom Sadu. Očekujem da će Radove klupske boje dominirati u nedelju", rekao je Delić.

Fudbaleri Rada trenutno zauzimaju deveto mesto na tabeli sa 22 boda, dok je Zvezda druga sa 38, devet manje od prvoplasiranog Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu