Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.03.2012.

14:46

Kabanjas: Ne smem glavom zbog metka

Paragvajski fudbaler Salvador Kabanjas, teško ranjen pre dve godine, po povratku na teren ne sme da igra glavom, jer je u njoj metak.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Kabanjas je pre nešto više od dve godine ranjen u jednom baru u Sijudad Meksiku, gde je sa velikim uspehom igrao fudbal.

On je u januaru ove godine potpisao ugovor sa paragvajskom trećeligaškom ekipom Dose oktobro, u kojoj je i počeo karijeru.

"Moraću da budem baš pažljiv, da izbegavam udarce glavom, pogotovo kada su lopte mnogo jake, jer još uvek imam metak u glavi. Nastaviću još da radim, želim da ponovo budem 100 odsto spreman", rekao je Kabanjas za sajt FIFA.

"Sada se osećam dobro i srećno. Glavni cilj mi je da pokušam da se vratim što brže i bolje na teren. Dugo sam sanjao o tome i hvala mom novom klubu na ukazanoj prilici", dodao je 31. godišnji paragvajski fudbaler.

Kabanjas je u dosadašnjoj karijeri igrao za paragvajskog velikana Gvarani, čileanski Audaks Italijano, kao i meksičke klubove Agueras de Čijapas i Amerika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu