Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.12.2011.

08:11

Džajić: "Hoću da pomognem, ali..."

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da u ovom trenutku nema ništa od njegovog povratka u klub sa Marakane.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Iako se očekivalo da će Upravni odbor kluba ponuditi Džajiću povratak na neku od funkcija, to se nije dogodilo na sastanku u petak.

"Ne ula­zim u vo­dje­nje po­li­ti­ke klu­ba. Po­sto­ji Uprav­ni od­bor, ne že­lim da se mešam u nje­gov rad. Bio sam zamoljen da po­mog­nem, re­kao sam da ho­ću, ali se po­sle to­ga ni­šta ni­je de­si­lo, ta­ko da ide­mo da­lje."

"Zvezdi, ponavljam, želim sve najbolje i molim lepo", rekao je Džajić.

On je kazao da mu prija što navijači žele opet da ga vide u klubu, ali da je sve na ljudima koji vode crveno-bele.

"Ništa od mene ne zavisi. Ja hoću, tu sam u Beogradu, i ako neko smatra da mogu da pomognem sve ću da uradim, ali ne zavisi od mene, već od Zvezde", kazao je on.

Rukovodstvo Crvene zvezde u petak je raspisalo izbore u klubu za kraj maja sledeće godine, a Džajić je rekao da u ovom trenutku ne razmišlja da se ponovo kandiduje za predsednika.

"Nikada nešto ne prejudiciram, ali ne razmišljam o tome", naveo je Džajić.

On je ponovio da ne želi da se nameće i da je uvek spreman da učine sve za crveno-bele.

"Nikad nisam želeo da se petljam ili namećem, dolazio sam na Marakanu samo kad me neko pozove. Jednostavno, nisam hteo drugačije, jer to ne bih bio ja... Normalno da mi je žao kad nije dobro i kad nema rezultata", zaključio je Džajić.

Džajić je napustio Crvenu zvezdu 2004. godine posle serije loših rezultata, a trenutno se protiv njega vodi sudski proces zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu